Beograd dobija prvi luksuzni hotel za pse

0
1205

Prvi luksuzni hotel za pse malih rasa „Golden Pets“ otvorio se u subotu 20. aprila u Beogradu. Hotel je smeÅ¡ten na Senjaku (Stolačka 5), opremljen je specijalizovanim nameÅ¡tajem za životinje, a gosti hotela biće pod stalnim veterinarskim nadzorom tokom svog boravka.

1

Hotel je smešten u kući od 70 kvadratnih metara, a psima će na raspolaganju biti 10 raskošno opremljenih apartmana, sa luksuznim krevetićima sa posteljinom i hranilicama.

Apartmani su razmešteni u nekoliko prostorija a dizajn svake od njih je inspirisan drugom temom.

Vlasnici pasa često imaju problem jer nemaju kome da ostave svog ljubimca kada idu na put ili kada im obaveze ne dozvoljavaju da ih čuvaju. Psi će ovde imati odličnu negu, ali i prijatno okruženje – kaže Marijana Jovičić, vlasnica hotela.

Psi u igraonici mogu da se druže i gledaju crtane filmove.
Poseban deo hotela čini velika igraonica u kojoj će mali ljubimci moći da provode vreme igrajući se. Oslikana je šumskim motivima, sadrži mnoštvo igračaka, drveni mostić, šator za sakrivanje, sofu za odmor, stoličice, kauč na kome osoblje zajedno sa psima gleda crtane filmove.

Hotel je okružen dvorištem površine četiri ara, namenjenim za igru sa ljubimcima. Pored toga, hotel sadrži i frizerski salon za pse.

Od subote, 20. aprila, zainteresovani vlasnici pasa mogu dovesti svoje ljubimce u hotel u Stolačkoj 5.

Izvor: blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here