Nova moda za kućne ljubimce

0
1283

Visoka moda odavno više nije samo ljude…

New York City, SAD – Dizajner visoke mode za pse, Bitch New York sa ponosom predstavlja elegantnu liniju Canine Wedding Apparel, odnosno odeća za venčanja za pse, koja uključuje venčanice, smokinge i aksesoare za pse svih veličina.

Bitch New York je dom “najvrelijih trendova u garderobi visoke mode za pse”. Idu u korak sa vremenom i poslednjom modom za kućne ljubimce tražeći najnovije dizajnerske autfite i modne dodatke za pse. Dajte vašem psu ono “nešto” po čemu će se vaš drugar razlikovati od drugih ljubimaca. Pronađite unikatne dizajnerske odevne predmete za pse, personalizovane i ugravirane pločice sa imenom, kristalne pseće ogrlice, nosiljke za pse, činijice za hranu i više od toga od Bitch New York.
Za sve ljubitelje pasa, pogotovo one imućnije, bitno je da njihov odani pseći prijatelj bude deo njihovog najsrećnijeg dana.
Sofisticirani autfiti za kuce biće savršen pratilac i dodatak mladi i mladoženji. Vuneni smoking krem boje ili satenska i svilena venčanica dizajnirana od strane Deni Alexandera, učiniće da svečani izgled vašeg ljubimca na dan venčanja oduzima dah svima. Ogrlice sa biserima i mašnama, klasične crne leptir mašne i kravate i više od toga su preko potrebne za ovu sezonu venčanja za čovekovog najboljeg prijatelja.
Ako ste u mogućnosti da sebi priuštite nešto ovako ekstravagantno, obavezno stavite do znanja svom psećem drugaru koliko vam je stalo do njega i koliko ga volite, kupujući mu neki od unikatnih odevnih predmeta, kako bi bio očigledno jedinstven i uočen gde god da ga povedete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here