Šetači pasa

0
2212

Ako radite i dolazite kući tek oko 18:00 sati, a vaš je pas punih 9-10 sati sam kod kuće, razmislite o tome da angažujete osobu koja će barem na kratko tokom dana prošetati vašeg psa.

Setac pasa

Idealno je da ujutro pre odlaska prošetate sa svojim psom. Obavit će nuždu, udahnuti malo svežeg vazduha, provežbati i razgibati se. Tad možete biti sigurni da je pas miran i da je njegova potreba za šetnjom zadovoljena. No, ipak ako vas tako dugo nema i pas je sam samcat u stanu, dobro bi mu došla šetnjica negde ko 13:00 sati. Ne mora to biti dugačka šetnja s igrama i vežbanjem, već je dovoljno da pas napravi nekoliko krugova u najbližem komšiluku. Pas će biti oduševljen i presrećan.

Šetači pasa su osobe koje će preuzeti na kratko vašu ulogu. Odvest će psa u šetnju, pobrinuti se da obavi nuždu, počisiti za njim, poigrati se, te srećnog psa vratiti nazad kući.

Potrebu za ovakvom uslugom najčešeće imaju prezaposleni ljudi koji često i dugo izlaze iz kuće. Takođe, starije i manje pokretne osobe, ali i porodice koje su upravo dobile bebu i koje u tom trenutku nemaju dovoljno vremena za svog ljubimca jer su angažovane oko bebice.

Šetači pasa najčešće dolaze u vaš stan, prošetaju psa, vrate ga kući i odlaze. Takođe, možete se dogovoriti da šetač psa preuzme u svoje domaćinstvo na dnevno čuvanje i brigu.

A postoje i hoteli za pse u koje svakodnevno, ili ako putujete na nekoliko dana, možete na čuvanje dati svog ljubimca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here