Tužna priča sa srećnim krajem

0
882

Nakon 10 godina ponovo sa svojim psom!

n60755

Nakon višegodišnjeg razmišljanja o tome šta se desilo njegovom starom psu, Džejmi je odlučio da nabavi novog. Ubrzo potom, naleteo je na psa „sa najdužim ušima i najvećim srcem“.

Džejmi Karpenter ni u snovima nije mogao da zamisli da će ga poseta internet stranici za usvajanje pasa spojiti sa njegovim nikad prežaljenim ljubimcem za kog deset godina nije znao gde je i kako je nestao.

Prema pisanju sajta abcnews, nakon deset godina razmišljanja o sudbini svog psa, Džejmi je odlučio da nabavi novog.

Prilikom posete internet stranicama sa oglasima za usvajanje ljubimaca, zainteresovala ga je trinaestogodišnja kuja. Iako oglas nije imao fotografiju, privukao ga je opis kako se radi o starijem psu sa „najdužim ušima i najvećim srcem“ koji uprkos godinama novom vlasniku muže da pruži još mnogo toga.

Opis ga je podsetio na njegovu Džindžer. Kontaktirao je organizaciju koja je objavila oglas i nakon što je dobio nekoliko fotografija – znao je da je to njegova ljubimica.

Kako je pas završio u skloništu za životinje? Za to je kriva njegova bivša supruga koja je psa bez njegovog znanja odnela u sklonište. Udomio ga je stariji bračni par koji ga je prošle godine vratio tamo gde završavaju neželjeni psi.

Sada, nakon 10 tužnih godina, Džindžer je ponovo sa svojim pravim vlasnikom.

Izvor: medio.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here